Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία SAKOS SA .

Η SAKOS Α.Ε., ηγέτης στην βιομηχανία υλικών εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας, αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους συνοδοιπορους μας στη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς εντάσσεται στην οικογένειά μας, στηρίζοντας κάθε τμήμα του συλλόγου, μεταξύ των οποίων και αυτό της Κύδων Special Team.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αρχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ως δεύτερη διαδοχική στην Elite League και η οικογένειά μας μεγαλώνει συνεχώς με ανθρώπους που προτίθενται να βρεθούν στο πλευρό μας, με εταιρείες που ονειρεύονται μαζί μας ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας. Μεγαλώνουμε και μαζί μας μεγαλώνουν όλοι όσοι βάζουν το δικό τους λιθαράκι σε μία ομάδα που δε σταματά να ονειρεύεται. Η δύναμη μιας οικογένειας, βασίζεται στην αφοσίωση μεταξύ των μελών της. Και όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, όταν δύο άνθρωποι ονειρεύονται το ίδιο όνειρο, παύει να είναι ψευδαίσθηση. Ειδικότερα, όταν το ίδιο όνειρο το βλέπουν περισσότεροι από δύο…

Ευχαριστούμε την SAKOS AE και ευχόμαστε μία υγιή και μακρά συνεργασία!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της SAKOS AE:

Η SAKOS AE με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στηρίζει χορηγικά τον Γυμναστικό Σύλλογο Ερμή Σχηματαρίου.

Η SAKOS Α.Ε., ηγέτης στην βιομηχανία υλικών εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας, αυξάνεται διαρκώς επενδύοντας σε υψηλή τεχνολογία και κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Η εταιρεία απασχολεί πλέον πάνω από 150 άτομα, συν τους εξωτερικούς συνεργάτες υψηλής εξειδίκευσης.

Η Διοίκηση της εταιρείας, με την κίνηση αυτή θέλει να συνεχίσει την υποστήριξη της στην τοπική κοινωνία συμβάλλοντας στην αθλητική εξέλιξη και ενδυνάμωσή της. Στηρίζει λοιπόν τόσο τις δράσεις του Ερμή Σχηματαρίου, όσο και το έργο του προπονητή της ομάδας κ. Νίκου Οικονόμου.

Ποιος είναι ο Ερμής Σχηματαρίου:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ερμής Σχηματαρίου αποτελεί ένα αθλητικό σωματείο που απαρτίζεται από εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες. Έχει εισέλθει στον μπασκετικό χάρτη της χώρας και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Ο σύλλογος διατηρεί ενεργά τμήματα καλαθοσφαίρισης και στίβου και με τον Νίκο Οικονόμου στο τιμόνι του έχει καταφέρει να εξασφαλίσει διαδοχικές ανόδους, όντας πλέον στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, την Elite League. Παράλληλα, ο Ερμής Σχηματαρίου έχει δημιουργήσει την Κύδων Special Team, που αποτελεί ομάδα καλαθοσφαίρισης παιδιών και εφήβων από 8 έως 16 ετών που βρίσκονται στο φάσμα αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας.

Η SAKOS AE προωθεί δράσεις που δίνουν κίνητρο και ώθηση στην νέα γενιά με αλληλεγγύη και ίσες ευκαιρίες για όλους.