Την Παρασκευή (17/5, 17:00), ο Ερμής Σχηματαρίου γράφει ακόμη μία… χρυσή σελίδα στην ιστορία του, καθώς αγωνίζεται στο Final Four της Elite League Ερρίκος Ντυνάν με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ο.Κ Άνω Λιοσίων!

Η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα αγωνιστεί στο Final Four της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, ούσα ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες της κατηγορίας. Η παρουσία του κόσμου του Ερμή Σχηματαρίου κρίνεται απαραίτητη, με στόχο άπαντες να δώσουμε το παρών στην πιο ιστορική στιγμή του συλλόγου μας. Ο έκτος παίκτης του Ερμή μας, είναι ο κόσμος του, είναι οι υποστηρικτές του, που έδιναν το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια και έβαλαν το δικό τους… λιθαράκι σε αυτή την ιστορική χρονιά. Το διήμερο 17-19 Μαΐου, η ομάδα μας έχει το μεγάλο ραντεβού η στήριξή σας είναι απαραίτητη!

Κατόπιν ενημέρωσης που έγινε από την ΕΟΚ, ο Ερμής Σχηματαρίου γνωστοποιεί στον κόσμο του πως:

  • Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του Final Four, καθώς και για τη διαχείριση των εισιτηρίων και όχι ο Ερμής Σχηματαρίου ή υπόλοιποι τρεις σύλλογοι.
  • Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσα από την πλατφόρμα «Ticketmaster».
  • To link που θα αφορά τα εισιτήρια του Ερμή Σχηματαρίου και θα μας αποστείλει η ΕΟΚ, θα προωθηθεί από την ομάδα μας σε όποιον επιθυμεί να δώσει το παρών στο Final Four.
  • Ο ΑΜΚΑ είναι υποχρεωτικός. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί έλεγχος από την Αστυνομία σε όσους προμηθευτούν εισιτήριο. Παρακαλείστε να συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας με προσοχή, διότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
  • Ενημερώνουμε πως το εισιτήριο της Παρασκευής (17/5), ισχύει τόσο για το παιχνίδι της ομάδας με τον Ηρακλή στις 17:00, όσο για το έτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μίλωνα (20:00).
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία, καθώς και για το link των εισιτηρίων της ομάδας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6970766404, με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας μας (Facebook & Instagram), είτε μέσω email στο gsermisbasket@gmail.com.

Ραντεβού στο Final Four!