Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον όμιλο Ravago Greece. Ο Όμιλος Ravago στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς: Παραγωγή, Χημικά, Πλαστικά & Ελαστομερή. Δόμηση & Κατασκευή και Παραγωγή ηλεκτρικού Ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Προς τιμήν του, ο Όμιλος Ravago παρέχει τη στήριξή του στην Κύδων Special Team, ως μέρος της αφοσίωσής του σε κοινωνικούς σκοπούς υψηλής αξίας. Τα παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού, απέκτησαν τον δικό τους συνοδοιπόρο σε ένα ταξίδι που μόλις άρχισε. Ο αθλητισμός είναι διέξοδος χαράς για όλους, ειδικότερα όταν καθρεφτίζεται στα πρόσωπα των παιδιών. Είναι χαρά μας που ο Όμιλος Ravago προάγει την υγιή ανάπτυξη και την αυτοπεποίθηση των παιδιών με αυτισμό. Αναγνωρίζει το όραμά μας και είναι έτοιμος να “χτίσει” το δικό του… σκαλοπάτι, έτσι ώστε τα παιδιά της Κύδων να βρουν στήριγμα και να “πατήσουν” για τη δική τους εξέλιξη. Η διαφορετικότητα είναι η γοητεία της ζωής. Ειδικά όταν αυτή τυγχάνει το δέοντος του σεβασμού. Η Κύδων Special Team ανήκει στην καρδιά μας. Τα καλύτερα έρχονται για αυτά τα παιδιά, για αυτό το εγχείρημα, που γεμίζει τις ζωές όλων μας.

Η ιστοσελίδα του Ομίλου Ravago: https://greece.ravago.com/gr

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ομίλου Ravago:

Ο Όμιλος Ravago Greece χορηγός της παιδικής και εφηβικής ομάδας καλαθοσφαίρισης Kydon Special Team για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας, υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου.

Μαρούσι, 9 Ιουνίου 2023 – Ο Όμιλος Ravago Greece, κορυφαίος πάροχος προϊόντων και λύσεων πλαστικών, ανακοινώνει με χαρά την υποστήριξή του ως χορηγός της ομάδας καλαθοσφαίρισης Kydon Special Team. Η Kydon Special Team είναι μία παιδική και εφηβική ομάδα καλαθοσφαίρισης που στοχεύει να προωθήσει τη συμμετοχή και την ένταξη παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας.

Ο Όμιλος Ravago Greece παρέχει τη στήριξή του στην Kydon Special Team ως μέρος της αφοσίωσής του σε κοινωνικούς σκοπούς υψηλής αξίας. Πιστεύουμε ότι η προώθηση της αθλητικής δραστηριότητας και η συμπερίληψη των παιδιών στην κοινωνία είναι ζωτικής σημασίας. Μέσω της συμβολής μας στην Kydon Special Team, επιδιώκουμε να προάγουμε την υγιή ανάπτυξη και την αυτοπεποίθηση των παιδιών με αυτισμό.

Η Kydon Special Team παρέχει ένα ασφαλές και ανοικτό περιβάλλον, υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου, για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας, προσφέροντας τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες, την κοινωνική τους δεξιότητα και να δημιουργήσουν διαρκείς φιλίες. Με τη στήριξη του Ομίλου Ravago Greece, η ομάδα έχει τη δυνατότητα να παρέχει ακόμα καλύτερα προγράμματα προπόνησης, εξοπλισμό και εμπειρίες για τα παιδιά που συμμετέχουν.

Η Ravago Greece είναι περήφανη που στηρίζει την Kydon Special Team και εκφράζει την αναγνώριση της προσπάθειας και της αφοσίωσης που επενδύεται σε αυτή την πρωτοβουλία. Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε για την υποστήριξη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και για τη δημιουργία ευκαιριών προόδου και ευημερίας για όλα τα παιδιά.

Η Διοίκηση του Ομίλου Ravago Greece.