Η Coca Cola Τρία Έψιλον, που αποτελεί συνοδοιπόρος στο όραμά μας, προχώρησε σε ακόμη μία εξαιρετική κίνηση, καθώς προσφέρει για όλο το καλοκαίρι τα Κυριακάτικα γεύματα για τις 220 οικογένειες και τα 390 παιδιά που στηρίζει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

 Η Coca-Cola στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευσή της να επιστρέφει αξία στην κοινωνία και να στέκεται δίπλα σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη, ανοίγει και πάλι την αγκαλιά της σε οικογένειες που τη χρειάζονται! Συγκριμένα, προσφέρει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των Κυριακάτικων γευμάτων για τις 220 οικογένειες και τα 390 παιδιά που στηρίζει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», με στόχο να τους χαρίσει αληθινά μαγικές στιγμές, προσφέροντάς τους περισσότερα και καλύτερα γεύματα.

Έτσι, την Κυριακή 2 Ιουλίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» έστρωσαν ένα μοναδικό Κυριακάτικο τραπέζι στο χώρο του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, τα 31 παιδιά που φιλοξενεί ο Παιδικός Σταθμός είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν το ίδιο τραπέζι με τους γονείς τους, εργαζόμενους της Coca-Cola Τρία Έψιλον και μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου, και να απολαύσουν μαγικές στιγμές σε ένα υπέροχο Κυριακάτικό γεύμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!