Ακόμη ένα Εργασιακό Πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. Η διοργάνωση που έγινε θεσμός και πραγματοποιήθηκε για όγδοη χρονιά, ρίχνει την αυλαία της την προσεχή Δευτέρα (17/7) και ώρα 20:00.

Ο Παρμακλής, που άφησε εκτός συνέχειας τους Χάλια Mavericks στα ημιτελικά του 8ου Εργασιακού Πρωταθλήματος, αναμένεται να κοντραριστεί με τη Ravenna, η οποία προκρίθηκε επί της Χαλκόρ, μετά από σπουδαία μονομαχία. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να επαναλάβουν τον τελικό του περσινού πρωταθλήματος, στον οποίο ο Παρμακλής είχε επικρατήσει και είχε στεφθεί πρωταθλητής.

Από τη μία, λοιπόν, ο Παρμακλής θέλει να παραμείνει στον θρόνο του, ενώ η Ravenna θα ψάξει την εκδίκησή της, έτσι ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο, εξαργυρώνοντας τις σπουδαίες ανατροπές που έκανε στην πορεία της για τον τελικό. Θυμίζουμε πως ο Παρμακλής απέκλεισε την Europa και τους Χάλια Mavericks στις νοκ άουτ φάσεις, ενώ η Ravenna άφησε εκτός τους Underdogs και τη Χαλκόρ με ανατροπές κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Η Χαλκόρ καταλαμβάνει την τρίτη θέση χωρίς τη διεξαγωγή του μικρού τελικού, καθώς οι Χάλια Mavericks δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην αναμέτρηση.

Το ερώτημα είναι ένα… Ποια η ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο; Θα κάνει το back-to-back ο Παρμακλής ή θα πάρει την εκδίκησή της η Ravenna;

Loading poll ...