Το 8ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Σχηματαρίου έφτασε στο τέλος του, μετά από περίπου έναν μήνα. 13 ομάδες τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωσή μας, την οποία κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική φορά η ομάδα του Παρμακλή.

Φέτος, ο Ερμής Σχηματαρίου επιχείρησε να δώσει έναν νέο… αέρα στο Εργασιακό Πρωτάθλημα. Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Δεν θα περιορίσουμε τις δυνατότητες της διοργάνωσης που καθιερώθηκε και αγκαλιάστηκε από πολλές επιχειρήσεις της γύρω περιοχής και αποτελεί μία διέξοδος για όλους τους εργαζόμενους που αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ. Φροντίζουμε να λειτουργούμε σε επαγγελματικά πρότυπα, έτσι ώστε όλες οι ομάδες να βιώνουν -έστω για αυτό το χρονικό διάστημα- το πώς είναι να μετέχουν σε ένα κανονικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Σας ευχαριστούμε όλους, έναν προς έναν, για την παρουσία σας στο Εργασιακό Πρωτάθλημα και για τον επαγγελματισμό σας. Την επόμενη χρονιά, δεσμευόμαστε για ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα, το οποίο άπαντες θα απολαύσουν. Το παρκέ, το πατήσατε περισσότερο από τον καθένα. Είδατε πράγματα που σας άρεσαν, καταστάσεις που ενδεχομένως να μην σας ενθουσίασαν και η γνώμη σας μετράει.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, θέλουμε όλοι σας να εκφράσετε τη δική σας άποψη για τη φετινή διοργάνωση και να δώσετε τις δικές σας ιδέες για το Εργασιακό Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Μπορείτε να στείλετε τις ιδέες σας στο email gsermisbasket@gmail.com ή να στείλετε μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς του Ερμή Σχηματαρίου σε Facebook και Instagram. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!