Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με την εταιρεία Septona, η οποία αναμένεται να ενισχύσει το όραμά μας για την «Κύδων Special Team», δείχνοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στο έργο του συλλόγου μας.

Το καμάρι της Βοιωτίας προσθέτει ακόμη έναν συνοδοιπόρο που άκουσε, έμαθε και αγάπησε το όραμα του συλλόγου μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, με κινητήριο μοχλό τον αθλητισμό και δη το αγαπημένο μας μπάσκετ. Είναι χαρά μας να βρίσκονται ανοιχτές πόρτες από ανθρώπους που κατανοούν και εκτιμούν τις προσπάθειες που γίνεται στο σωματείο μας. Ευχόμαστε μία μακρά και επιτυχημένη συνεργασία!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Septona:

Η Septona ξεκινά χορηγική συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Σχηματαρίου «Ο Ερμής», ενισχύοντας την ομάδα «Κύδων Special Team».

Η Κύδων Special Team είναι μια ομάδα καλαθοσφαίρισης παιδιών και εφήβων από 8 έως 16 ετών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας και που συστάθηκε υπό την αιγίδα του Ερμή Σχηματαρίου. Στόχος της χορηγικής συνεργασίας είναι η στήριξη των δράσεων τόσο του συλλόγου, όσο και η έμπρακτη υποστήριξη στο έργο του προπονητή της ομάδας, Νίκου Οικονόμου.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Septona, Κωνσταντίνα Ευαγγελίου, δήλωσε σχετικά με τη χορηγική συνεργασία: «Είμαστε υπερήφανοι για τη χορηγική συνεργασία της Septona με τον αθλητικό σύλλογο Σχηματαρίου “Ο Ερμής”, που υποστηρίζει μια τόσο ξεχωριστή πρωτοβουλία, όπως η “Κύδων Special Team”. Η εταιρεία μας θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά κάθε πρωτοβουλία συμπερίληψης μέσω του αθλητισμού, προσφέροντας με υπευθυνότητα και αίσθημα φροντίδας στο κοινωνικό σύνολο».