Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την εταιρεία PROFIL Α.Ε. Ακόμη μία εταιρεία της περιοχής μας, παραμένει συνοδοιπόρος μας και ενισχύει τη νέα μας προσπάθεια στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και τις δράσεις μας όσον αφορά τα παιδιά των ακαδημιών μας, μεταξύ των οποίων και τη «Κύδων Special Team».

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι καταξιωμένοι άνθρωποι του τόπου μας, ανοίγουν τις «πόρτες» στον Ερμή Σχηματαρίου και τον στελεχώνουν, αποτελώντας τη μεγαλύτερη «κολώνα» για να εξακολουθούμε να χτίζουμε με στόχο να παραμείνουμε στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Οι άνθρωποι αυτοί, αποτελούν τους συνοδοιπόρους μας στο έως τώρα ταξίδι μας και μαζί τους συνεχίζουμε να σαλπάρουμε προς τα όνειρά μας! Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μόνοι μας είναι απλά ένα όνειρο. Ένα όνειρο που ονειρευόμαστε μαζί με άλλους είναι πραγματικότητα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία PROFIL Α.Ε:

Η εταιρεία μας, Σωληνουργεία Λ. Τζιρακιάν PROFIL Α.Ε, προχωρούμε στην χορηγική ενίσχυση του Γ.Σ Ερμή Σχηματαρίου. Η ενίσχυση αφορά όλα τα τμήματα του Ερμή Σχηματαρίου και συγκεκριμένα:

Κύδων Special Team, Ειδικό Πρόγραμμα Μπάσκετ για Παιδιά που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού.
Ενίσχυση ακαδημιών «Basketball Academies by Nikos Oikonomou».
Ενίσχυση ανδρικού τμήματος, που αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ (Elite League).

Στόχος της εταιρείας μας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, είναι να στηρίξει τα όνειρα και τις δράσεις των παιδιών της τοπικής κοινωνίας , δημιουργώντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο και εμφυσώντας την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.