Μία ιστορική ημέρα ήταν η χθεσινή (16/10) για τον σύλλογό μας, που πραγματοποίησε σπουδαία χορηγική συνεργασία με την Coca-Cola 3E.

Στα γραφεία της Coca-Cola 3E έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση της φανέλας μας με κεντρικό χορηγό την «Amita Motion», με την οποία θα αγωνίζεται ο Ερμής μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η Coca-Cola 3Ε αποτελεί ένας συνοδοιπόρος που έχει ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά της για το όραμά μας και στηρίζει εμπράκτως τον Ερμή μας για να ανοίξει περαιτέρω τα φτερά του στον μπασκετικό χάρτη.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Φάνης Φλώτσιος, ο προπονητής μας, Νίκος Οικονόμου, αλλά και οι αθλητές Ζακ Μπράιαντ, Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Γράβας, βρέθηκαν στην παρουσίαση της φανέλας και έκαναν τις δικές τους δηλώσεις για την ιστορική συμφωνία του συλλόγου μας με την Coca-Cola 3E.

Αρχικά, ο κ. Βαλάντης Παπαδόπουλος, άνοιξε την εκδήλωση, λέγοντας: «Η εγκατάσταση του Σχηματαρίου είναι από τις πιο σημαντικές της περιοχής, συνεισφέροντας θετικά τόσο στην τοπική ανάπτυξη, όσο και στην κοινωνία γενικότερα. Είναι από τους πιο σημαντικούς εργοδότες στην περιοχή της Βοιωτίας, καθώς προσφέρουμε απασχόληση σε περισσότερους από 500 εργαζόμενους σε σταθερή βάση. Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας και συνδεόμαστε με την τοπική κοινωνία, καθώς θέλουμε να βοηθάμε και να στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες. Στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως τη συνεργασία που έχουμε μαζί, προσφέρουμε προϊόντα σε τοπικούς φορείς κι όσους το έχουν ανάγκη κι επίσης συμμετέχουμε σε εθελοντικές δράσεις. Το 2023 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, μία χρονιά ορόσημο για την Amita μας, καθώς γιορτάζουμε τα 40 χρόνια λειτουργίας. Να είστε γεροί, δυνατοί, να έχετε τύχη και πολλές επιτυχίες στην Elite και μπροστά. Να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη και πάθος το κοινωνικό σας έργο».

Ο πρόεδρος του Ερμή μας, Φάνης Φλώτσιος, ανέφερε: «Είναι μια τεράστια ημέρα για εμάς, μία ημέρα που πιστεύω πως θα σημαδέψει την ιστορία της ομάδας μας. Έχουμε την τύχη και την τιμή να μας συνοδεύει το μεγάλο brand της Amita Motion. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Coca-Cola 3E, που είναι μία μεγάλη εταιρεία και κοσμεί την περιοχή μας. Εύχομαι η συνεργασία μας να είναι μακρά και να συνοδευτεί με μεγάλες επιτυχίες και για τους δύο».

Από την πλευρά του, ο coach Νίκος Οικονόμου τόνισε: «Το να φοράμε φανέλα με την Amita Motion και για εμάς έχει ανεβάσει τον πήχη, γιατί είναι το μεγαλύτερο brand name σε όλη την Elite League. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πράγμα και το γνωρίζουμε. Θα κάνουμε παρα πολλά πράγματα μαζί. Θα έρθουν οι ακαδημίες μας, θα έρθουν τα παιδιά της Κύδων, θα κάνουμε δράσεις για την κοινωνία. Εμείς είμαστε δίπλα κι εσείς είστε δίπλα σε εμάς. Χαιρόμαστε και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που θα φοράμε φέτος τη φανέλα με προϊόν της Coca-Cola 3E»!

Ο Λευτέρης Μητσιμπόνας επισήμανε: «Πιστεύω πως η στήριξη της Coca Cola 3E είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Μαζί θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα. Είναι τρομερή ευκαιρία για τον σύλλογο να προσελκύσει κόσμο και με τη χορηγία αυτή να δείξει ότι στηρίζει την τοπική κοινωνία».

Ο Ζακ Μπράιαντ, έδωσε το δικό του στίγμα, λέγοντας: «Είναι ένα μεγάλο γεγονός για τον Ερμή, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που ξεκίνησε σήμερα, που μία πολύ μεγάλη εταιρεία γίνεται μέλος του οργανισμού του Ερμή. Είμαι ενθουσιασμένος που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, αν και στην πραγματικότητα ο μεγάλος στόχος είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο και να ανέβουμε στη μεγάλη κατηγορία κι αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε σιγά-σιγά».

Τέλος, ο Δημήτρης Γράβας ανέφερε: «Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την Coca-Cola 3E για αυτή τη φιλοξενία και για αυτή την πολύ ωραία εκδήλωση που έκανε για εμάς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μας τιμάει ιδιαίτερα που είναι κύριος χορηγός της ομάδας μας και της προσπάθειάς μας. Από την πλευρά μας, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να θριαμβεύσει αυτή η ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο».

Η ομάδα μας προσέφερε μία φανέλα στον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέφερε κατά την παραλαβή της: «Coach, έχεις άλλον έναν αναπληρωματικό να ξέρεις». Το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι πως δεν πρόκειται για… αναπληρωματικό, αλλά για «πενταδάτο» παίκτη-συνοδοιπόρο του συλλόγου μας!