Ο Ερμής μας δεν άρχισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο 2024, καθώς γνώρισε κακή ήττα με 87-69 από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για την 16η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Σε μία αναμέτρηση που… στράβωσε εξ αρχής, η ομάδα μας έμεινε πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό και γνώρισε εύκολα την ήττα με 87-69 από τον Κόροιβο. Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να διεκδικήσει την αναμέτρηση, με τη διαφορά να παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Κόροιβος ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα και έδωσε εξ αρχής τον δικό του ρυθμό, παίρνοντας από νωρίς διαφορά στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 23-12 υπέρ των γηπεδούχων, που «χτίστηκε» μέσα από διαδοχικά εύστοχα τρίποντα, ενώ οι «μπλε» αδυνατούσαν να απαντήσουν σε πρώτη φάση, τόσο λόγω της αστοχίας τους (17% στο τρίποντο), όσο και λόγω των κακών σφυριγμάτων του πρώτου μέρους συνολικά. Στη δεύτερη περίοδο, η διαφορά μεγάλωνε υπέρ των γηπεδούχων, ξεπερνώντας τους 20 πόντους και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 48-29 του ημιχρόνου.

Η ομάδα μας έτρεξε σερί 0-6 με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ρίχνοντας τη διαφορά στους 13 πόντους (48-35), αλλά εν συνεχεία άνοιξε ξανά μέσω των απαντήσεων που βρήκαν οι γηπεδούχοι. Από κει και πέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου παιχνιδιού, ο Ερμής μας δεν μπόρεσε να ρίξει εκ νέου τη διαφορά για να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση. Το τρίτο δεκάλεπτο, ολοκληρώθηκε με το 72-49 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ η συνέχεια ήταν ανάλογη και το ματς έληξε με το 87-69.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 48-29, 72-49, 87-69.