Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 93-78 του Μίλωνα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου άφησε άμεσα πίσω του την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και φρόντισε να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ερμής επικράτησε με 93-78 του Μίλωνα, για την 17η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν κι ανέβασε το ρεκόρ του στο 10-7, όντας μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι «μπλε» μας έδειξαν πως είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους κι είχαν διάθεση να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Το παιχνίδι άνοιξε για την ομάδα μας με εύστοχο τρίποντο του Μπολάτογλου, το οποίο έμελλε να είναι η αρχή για τα συνολικά 17 (!) που ακολούθησαν. Ο Ερμής μας έκανε ένα άκρως παραγωγικό πρώτο δεκάλεπτο, φτάνοντας τους 29 πόντους για να κλείσει την περίοδο με 29-13 υπέρ του. Στην δεύτερη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ακόμη και να ρίξουν τη διαφορά στους πέντε πόντους, δείχνοντας την ποιότητά τους και τη διάθεση να διεκδικήσουν την αναμέτρηση. Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου, με τρίποντα των Μπράιαντ, Γερομιχαλό και Μητσιμπόνα σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, κατάφεραν να μεγαλώσουν ξανά τη διαφορά, η οποία όμως έκλεισε κοντά για το ημίχρονο με το 47-40.

Στην αρχή της επανάληψης, ο Μίλωνας έφτασε ακόμη και έναν πόντο πίσω από την ομάδα μας, που βρήκε σημαντικό τρίποντο με τον Γερομιχαλό και εν συνεχεία με τον Κωστόπουλο για να αυξήσει ξανά τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι ροκάνιζαν τη διαφορά ξανά κοντά στους 4 πόντους, αλλά η ομάδα μας είχε τις απαντήσεις και έκλεισε την τρίτη περίοδο, ούσα μπροστά στο σκορ με 70-60. Με το «πόδι» να παραμένει στο… γκάζι, ο Ερμής μας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ανεβάζοντας τη διαφορά έως και τους 19 πόντους. Εν τέλει, η ομάδα μας επικράτησε με το εμφατικό 93-78 κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αυτή, πάντως, ήταν η έβδομη σερί νίκη πρωταθλήματος στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας που έδωσαν ξανά το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.