Ο αθλητής της ομάδας και εκ των πρωταγωνιστών της νίκης κόντρα στον Μίλωνα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «90 λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις» και μίλησε μεταξύ άλλων για την αντίδραση που έβγαλε ο Ερμής, για την παρουσία του ίδιου στο Σχηματάρι, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γερομιχαλός:

Για την ήττα από τον Κόροιβο, την αντίδραση του Ερμή και την προσωπική του επίδοση: «Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση στον Κόροιβο, παρ’ όλα αυτά μπήκαμε στην προπόνηση, συζητήσαμε κάποια πράγματα, δουλέψαμε σκληρά και η ομάδα έβγαλε αντίδραση. Όσον αφορά την προσωπική μου επίδοση, εγώ έκανα αυτό που μου ζητάει ο coach. Έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου, παρ’ όλα αυτά η νίκη έρχεται μέσα από συνολική προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες συνεισφέρουν στη νίκη, ο καθένας με τον ρόλο του και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν: «Το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι ακόμη καλύτερο από το περσινό. Έχουν προστεθεί ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Μίλωνας, η Μύκονος, έχουν έρθει παίκτες από την Basket League, οι ξένοι στο πρωτάθλημα είναι δύο και έτσι ανεβαίνει το επίπεδο. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι ή μπεις λίγο πιο χαλαρά, θα το πληρώσεις. Η κατηγορία είναι δύσκολη και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι».

Για το ματς με τον Μίλωνα και για το αν ήταν η καλή εμφάνιση του Ερμή αυτή που δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο: «Θεωρώ πως ναι, βγάλαμε αντίδραση από την ήττα στον Κόροιβο. Μπήκαμε πολύ σκληρά, κρατήσαμε χαμηλά τους καλούς παίκτες του Μίλωνα, όπως είναι ο Μπαρτ και ήμασταν πολύ καλοί μπροστά, πολύ εύστοχοι στα σουτ τριών πόντων. Θεωρώ πως η εμφάνισή μας ήταν αυτή που έφερε μία σχετικά εύκολη νίκη με μία τόσο καλή ομάδα όπως ο Μίλωνας».

Για τον Ζακ Μπράιαντ: «Ο Ζακ είναι ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία και κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος ξένος και ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα. Αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα. Όταν έχεις έναν τόσο καλό παίκτη στην ομάδα, νιώθεις κι εσύ ασφάλεια ως συμπαίκτης και πιστεύω πως είναι πολυτέλεια για την Elite League να έχει τέτοιους παίκτες».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος θεωρείται το φαβορί, είναι μία ιστορική ομάδα με κόσμο, με πολύ καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Από κει και πέρα, τα πάντα κρίνονται μέσα στο γήπεδο, έχει κάνει και ο Πανιώνιος πολλές ήττες».

Για τον αν ήταν εύκολη η επιλογή του να ενταχθεί στον Ερμή Σχηματαρίου, με δεδομένη και την παρουσία του Νίκου Οικονόμου στην ομάδα: «Έπαιξε ρόλο η παρουσία του coach. Από την πρώτη στιγμή που μου μίλησε, μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας, τους στόχους, μου είπε ακριβώς τι χρειάζεται από εμένα, ποιος θα είναι ο ρόλος μου και μου έδειξε πως με εμπιστεύεται κι ότι είμαι σημαντικός για την ομάδα, οπότε πιστεύω πως η απόφαση μου ήταν εύκολη».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ερμής φέτος: «Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μία πολύ καλή πορεία αν εξαιρέσουμε τα πρώτα τρία παιχνίδια. Κάναμε τρεις ήττες, από κει και πέρα αντιδράσαμε και κάναμε ένα σερί νικών. Θεωρώ πως μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Ερμής στοχεύει στη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Θεωρώ πως η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα όπως κάνει και έως τώρα».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Αυτό που νιώθουμε σε κάθε εντός έδρας αγώνα στο Σχηματάρι είναι πολύ όμορφο. Ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια της ομάδας και των παικτών. Σίγουρα μας δίνει ώθηση, είναι αλλιώς να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο και αλλιώς σε ένα άδειο. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100% και να τους δίνουμε χαρά μέσα από τις νίκες μας».

Για τον αδερφό του, Πέτρο Γερομιχαλό και το αν υπάρχει άτυπος ανταγωνισμός μεταξύ τους: «Ανταγωνισμός, δεν υπάρχει τόσο μεγάλος. Είμαστε σε αντίπαλες ομάδες. Από τη Μεγαρίδα έφυγα πριν πάει ο Πέτρος, αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό, θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος παίκτης, αλλά έτυχε να είναι ο Πέτρος. Από κει και πέρα, μιλάμε μετά από κάθε παιχνίδι, υπάρχουν τα “πειράγματα” και ο καθένας κοιτάει την ομάδα του και τον στόχο του».

Παρακολουθήστε παρακάτω: