Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τη «La vie en Rose», η οποία ανοίγει την «αγκαλιά» της για το όραμα του συλλόγου μας, τόσο αναφορικά με τον ανδρικό μας τμήματα, όσο και με αυτό των ακαδημιών και της «Κύδων Special Team», που αποτελεί το Ειδικό Πρόγραμμα Μπάσκετ με Παιδιά που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού.

Η La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou είναι βραβευμένη ελληνική εταιρεία παρασκευής καλλυντικών προϊόντων πλούσια σε φυτικά συστατικά. Δημιουργήθηκε το 2016 από τη Δήμητρα Κατσαφάδου, μια δυναμική επιστήμονα, η οποία, έχοντας μια μικρή κατσαρόλα και ένα μίξερ στην κουζίνα του σπιτιού της, άρχισε να πειραματίζεται με την παρασκευή καλλυντικών κρεμών.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει μία αλυσίδα 51 υποκαταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, που λειτουργούν υπό τη διεύθυνση της μητρικής εταιρείας, καθώς και ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας των προϊόντων, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΦ, με έδρα την Αγία Παρασκευή Αττικής. Τα προϊόντα της La Vie En Rose συνεχώς εμπλουτίζονται, εξελίσσονται και διανέμονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «La vie en Rose»:

Η ψυχολογία της ύλης συναντά την ψυχολογία του αθλητισμού και με μεγάλη χαρά, η Δήμητρα Κατσαφάδου με την La vie en rose στηρίζει την προσπάθεια του Νίκου Οικονόμου στον Ερμή Σχηματαρίου. Μία μεγάλη προσπάθεια που έχει φέρει πολλά παιδιά στον αθλητισμό και έχει δώσει την δυνατότητα ακόμα και σε παιδιά που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού να μαθαίνουν το αγαπημένο τους Μπάσκετ, ως μέλη της ομάδας Κύδων.

Στα πλαίσια της Κοινωνικής εταιρικής υπευθυνότητας και με σεβασμό προς τον άνθρωπο – την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής, στηρίζουμε περήφανα την προσπάθεια του Ερμή Σχηματαρίου που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πρωταγωνιστεί με τις ενέργειες του Νίκου Οικονόμου, τόσο στο πρωτάθλημα της Elite League Εθνικής κατηγορίας, όσο και με την δημιουργία ακαδημίας Μπάσκετ που συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας αλλά και της ομάδας Κύδων για παιδιά που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου και η La vie en rose βρίσκονται αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες που βοηθάνε στην ομορφιά του κοινωνικού συνόλου και την υγιή εξέλιξη των παιδιών με ίσες ευκαιρίες για όλους.