Η ομάδα μας πήρε σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε με 78-75 στη δύσκολη έδρα του Μεσολογγίου, για την 18η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Ερμής μας πήρε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, μετά τη νίκη επί του Μίλωνα, καθώς λύγισε την αντίσταση του Χαρίλαου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου δεν μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο στο παρκέ, καθώς δεν ήταν συγκεντρωμένη και παράλληλα καθόλου εύστοχη στις επιθέσεις της. Έτσι, στο πρώτο δεκάλεπτο βρήκαν ρυθμό οι γηπεδούχοι, που προηγήθηκαν με 20-12, σε μία περίοδο κάκιστη για την ομάδα μας. Εν συνεχεία, ο Ερμής μας άνοιξε το δεύτερο δεκάλεπτο με σερί 4-0, μειώνοντας στο 20-16 και προσπαθούσε να αντιδράσει και να βρει τα πατήματά του. Οι γηπεδούχοι είχαν απαντήσεις και δεν επέτρεπαν στο σύνολο του Νίκου Οικονόμου να περάσει μπροστά στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με διαφορά τεσσάρων πόντων, που ήταν υπέρ του Χαρίλαου (35-31).

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας «ξύπνησε» και πήρε… κεφάλι στο σκορ, χάρη σε εύστοχο τρίποντο του Ιωάννου για το 35-36. Ο Χαρίλαος προηγήθηκε ξανά στο σκορ, αλλά ο Ερμής μας είχε απαντήσεις και… ευστοχία πλέον πίσω από τη γραμμή των 6.75μ. Στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι «μπλε» μας έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στους 10 πόντους (40-50) και παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα έως το φινάλε του δεκαλέπτου (50-59). Στην τέταρτη περίοδο, με δύναμη την έδρα του, ο Χαρίλαος επέστρεψε στο ματς και προηγήθηκε ξανά για το 70-69. Η ομάδα μας παρέμεινε συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο παρκέ, παίρνοντας ξανά προβάδισμα με κρίσιμο τρίποντο του Γερομιχαλού (70-72). Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ερμής μας έφτασε τη διαφορά στους επτά πόντους, αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με 78-75!

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 35-31, 50-59, 75-78.