Η ομάδα μας έδωσε τη δική της μάχη μέσα στο «Ιβανώφειο» κόντρα στον Ηρακλή, φτάνοντας δύο φορές κοντά στην ανατροπή, αλλά λύγισε στο φινάλε με 92-81, στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Ερμής μας βρέθηκε να κυνηγά το σκορ από νωρίς στην αναμέτρηση, πληρώνοντας τις κακές επιλογές στην επίθεση και τα διαδοχικά λάθη που επέτρεψαν στον Ηρακλή να επιβάλλει εξ αρχής τον ρυθμό του. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου βρέθηκε να χάνει με 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (22-12) και με 9 πόντους στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (48-39), παρά την αστοχία και το κακό ξεκίνημα, που θα μπορούσε να έχει δώσει μεγαλύτερη διαφορά στην αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων.

Εν συνεχεία, η ομάδα μας κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της και την επαφή της με το καλάθι, ρίχνοντας τη διαφορά πολλές φορές στους 5 πόντους, ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, έφτασε ακόμη και στον έναν πόντο (61-60). Ο Ηρακλής, όμως, ανέκτησε μεγαλύτερη διαφορά και έκλεισε το δεκάλεπτο με το υπέρ του 65-60. Στην τέταρτη περίοδο, η διαφορά άνοιξε εκ νέου υπέρ του «Γηραιού», αλλά ο Ερμής μας είχε τις απαντήσεις του και παρέμενε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Με μερικά μεγάλα σουτ και σημαντικές άμυνες, οι 8 πόντοι έγιναν 2, αλλά η διαφορά άνοιξε ξανά και η ομάδα μας δεν μπόρεσε να τη ροκανίσει εκ νέου. Έτσι, ο Ηρακλής έφτασε στη νίκη με 92-81.

Με τα βλέμματα στο παρκέ και τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς, ο Ερμής Σχηματαρίου φιλοξενεί το Σάββατο (10/2, 16:30) τον Έσπερο Λαμίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου, για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 48-39, 61-60, 92-81.