Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει, έστω και δύσκολα, τη νίκη με 77-72 κόντρα στον Έσπερο Λαμίας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Όταν μάχεσαι κόντρα στον κακό σου εαυτό, η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στα εντός έδρας, πολλές φορές η σημαντική λεπτομέρεια είναι η ενεργή παρουσία του κόσμου, ο δικός τους αγώνας έξω από το παρκέ. Η ομάδα μας δεν έπιασε καλή απόδοση, ωστόσο κατάφερε να επικεντρωθεί στην άμυνά της, με στόχο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ερμής μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15-1, αλλά κατάφερε να ροκανίσει σιγά-σιγά τη διαφορά, μειώνοντας σε 14-21. Με πρωταγωνιστή τον Γερομιχαλό, η ομάδα του Νίκου Οικονόμου βρήκε σημαντικές απαντήσεις και κατάφερε να μειώσει ακόμη και στον πόντο (32-33), με τον Έσπερο να διατηρεί το προβάδισμά του, κλείνοντας το ημίχρονο με το υπέρ του 39-43.

Με «όπλο» την άμυνα, ο Ερμής μας κατάφερε να πραγματοποιήσει την ανατροπή, κάνοντας επιμέρους σκορ 8-2 για το 47-45. Με το φινάλε της τρίτης περιόδου, η ομάδα μας προηγούταν με 52-48, έχοντας δεχθεί μόλις 5 πόντους σε ολόκληρο το τρίτο δεκάλεπτο. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, η ομάδα μας διατήρησε το προβάδισμά της, παρόλο που ο Έσπερος μείωσε ακόμη και στον πόντο κι έτσι έφτασε στη νίκη με 77-72.

Διαιτητές: Λόρτος-Δέλλας-Τσάνταλη.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 39-43, 52-48, 77-72.