Η αναμέτρηση κόντρα στον Έσπερο Λαμίας ήταν ιδιαίτερη για εμάς, όχι μόνο για τη νίκη που έδωσε συνέχεια στα ροζ φύλλα αγώνος στην έδρα μας, αλλά και για την παρουσία της «Κύδων Special Team», την ομάδα της καρδιάς μας. Έναν χαρακτηρισμό, που συχνά τον ακούτε, συχνά τον διαβάζετε και ισχύει στο 1000%. Κάθε λέξη, κάθε γράμμα της φράσης, γεμίζει με αγάπη το στόμα μας, χαρίζει το πιο όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό μας.

Όταν παίρνεις κάτι, πάντα γεμίζουν τα χέρια σου, όταν όμως δίνεις γεμίζει η καρδιά σου. Και η καρδιά μας, τον τελευταίο ένα χρόνο έχει γεμίσει με τα πιο όμορφα συναισθήματα, με το εγχείρημα του Ειδικού Προγράμματος Μπάσκετ με Παιδιά που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού.

Η «Κύδων Special Team» έδωσε το βροντερό της παρών στο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Έσπερο Λαμίας, για το ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Τα παιδιά της Κύδων εισήλθαν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Σχηματαρίου μαζί με τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού.

Στα εντός έδρας παιχνίδια μας, στο γήπεδο υπάρχει παρουσία πολλών παιδιών που έχουν γίνει ένα με τον αθλητισμό, με το μπάσκετ, με τον Ερμή μας. Παιδιά των ακαδημιών μας και όχι μόνο. Τι κι αν δεν πάρεις το ροζ φύλλο στο φινάλε; Γράφεις μία σελίδα η οποία γεμίζει με τα μεγαλύτερα μας κατορθώματα. Με την Κύδων, με τις ακαδημίες μας, με το κάθε τι που φέρνει τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες νίκες. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα σουτ, τα πιο εντυπωσιακά καρφώματα, τα πιο… μυαλωμένα plays με την «πορτοκαλί θεά». Αυτή η «σπυριάρα» έχει φέρει στην περιοχή μας όσα δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Όσα, όμως, τα ονειρευτήκαμε, τα οραματιστήκαμε και τα κάνουμε πράξη.