Η ομάδα της καρδιάς μας μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και επεκτείνεται γεωγραφικά στις ευρύτερες περιοχές! 

Με σκοπό να βρεθεί στο πλευρό των παιδιών και στην Περιφερειακή Ενότητα της Εύβοιας, η οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου εξασφάλισε την παρουσία της «Κύδων Special Team» και στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Άλκιμος» στη Νέα Αρτάκη! 

Τα παιδιά πραγματοποίησαν ήδη την πρώτη τους προπόνηση υπό την επίβλεψη της ψυχολόγου μας, Χρύσας Σαρρή και του προπονητή της Κύδων, Στέλιου Τσαπάτου.

Η «Κύδων Special Team» μεγαλώνει την οικογένειά της και δημιουργεί μία μεγαλύτερη και πιο στοργική αγκαλιά για να υποδεχθεί τα νέα της μέλη που είναι χαρά μας να αυξάνονται συνεχώς!

Ευχαριστούμε θερμά τη δήμαρχο Χαλκίδεων, Έλενα Βάκα, για την παραχώρηση του γηπέδου στη Νέα Αρτάκη. 

Η δήλωση του Νίκου Οικονόμου για το νέο τμήμα της «Κύδων Special Team»: «Είναι τεράστια επιτυχία για την οικογένεια του συλλόγου μας, που την εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι γονείς. Μία επιθυμία πολλών γονέων για τη δημιουργία τμήματος της Κύδων και στη Χαλκίδα, έγινε πράξη, αφού είχαμε την πρώτη προπόνηση από ένα νέο τμήμα 11 παιδιών στη Νέα Αρτάκη. Ένα νέο τμήμα που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ευθύνη. Το “παράσημο” του Ερμή συνεχώς μεγαλώνει και το όραμά μας για ισότητα στον αθλητισμό παίρνει σάρκα και οστά. Είμαστε σίγουροι πως ο Ερμής Σχηματαρίου δεν θα σταματήσει να εξελίσσεται και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Οι γονείς των παιδιών αποτελούν τον μεγαλύτερο σύμμαχό μας. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και ο Ερμής Σχηματαρίου είναι εδώ για να το κάνει πράξη».