Η ομάδα μας επισκέφθηκε την εταιρεία Ambrosia που έχει αγκαλιάσει το έργο του συλλόγου μας, το οποίο δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Νιώθουμε τεράστια τιμή και υπερηφάνεια που η εταιρεία Ambrosia 1969 βρίσκεται στο πλευρό μας και προσφέρει γεύματα καθημερινά για τους αθλητές μας. Αποτελεί εταιρεία που συστάθηκε και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης από το έτος 1969. Εδρεύει στη Χαλκίδα και διατηρεί υποκαταστήματα στα Ψαχνά, τη Θήβα, τη Λαμία, το Σχηματάρι (στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ) κ.ο.κ.

Ευχαριστούμε θερμά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ambrosia:

Στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία Αμβροσία Catering AE, ως κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της εστίασης που δραστηριοποιείται τα τελευταία 55 χρόνια στον τομέα της μαζικής σίτισης/Catering σε όλη την Ελλάδα, επιλέγοντας να στηρίζει την τοπική κοινωνία στις δραστηριότητες της και με σεβασμό στο περιβάλλον και την αθλητική ανάπτυξη των μελών της, υποστηρίζει περήφανα το έργο του Νίκου Οικονόμου στον Ερμή Σχηματαρίου και συμβάλλει με τον τρόπο της στην προσπάθεια που γίνεται, για την πορεία του Αντρικού τμήματος στην Elite League κατηγορία.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Elite League και συγχαρητήρια στο έργο που επιτελείται, τόσο στις ακαδημίες του συλλόγου, όσο και στην ομάδα Κύδων.