Το έχουμε αναφέρει πολλάκις και θα το επισημάνουμε άλλες τόσες, επειδή είναι όλα όσα μας εκπροσωπούν ως σύλλογο.

Ο Ερμής Σχηματαρίου παραμένει πιστός στο «δόγμα» του και τιμάει τους ανθρώπους που αποτελούν τον λόγο ύπαρξης της ομάδας μας στα υψηλά διαζώματα του ελληνικού μπάσκετ. Τους ανθρώπους, στους οποίους βρήκαμε μία ανοιχτή πόρτα και αγκάλιασαν το εγχείρημά μας. Όλους όσους αντιλαμβάνονται βαθιά μέσα τους τη σημασία του 𝝚𝝡𝝚𝝞𝝨. Αυτό το α’ πληθυντικό πρόσωπο που στο άκουσμα του συχνά αγνοείται, αλλά σημαίνει τόσα πολλά…

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας τίμησε τον κ. Διονύσιο Αλεξανδρόπουλο και την εταιρεία Sakos S.A, για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την τιμή να αποτελούν συνοδοιπόροι στο όραμα του Ερμή Σχηματαρίου. Μία εταιρεία, που βρίσκεται στον τόπο μας και ασχολείται με την παραγωγή υψηλής ποιότητας εύκαμπτου υλικού συσκευασίας και βρίσκεται στο πλευρό μας, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας.

Ό,τι έχουμε πετύχει, έχει προέλθει μέσα από το 𝝚𝝡𝝚𝝞𝝨. Και ενωμένοι, θα φροντίσουμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Οφείλουμε -και δεσμευόμαστε για αυτό- να συνεχίσουμε να μαχόμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τα όνειρα μας και μέσω αυτών να αφήνουμε το καλύτερο δυνατό αντίκτυπο στην κοινωνία μας και τον τόπο μας.

Χιλιάδες ευχαριστώ είναι λίγα…