Στον αθλητισμό υπάρχουν και οι στιγμές που πρέπει να αποχαιρετήσεις αθλητές που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ομάδα. Αθλητές που ήρθαν ως ξένοι και έγιναν οικογένεια. Αθλητές που χάρισαν μοναδικές στιγμές, αξιομνημόνευτες και έγραψαν το όνομά τους στην ιστορία του εκάστοτε συλλόγου, όμως αυτός είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός.

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει πως ο αθλητής Ζακ Μπράιαντ έκανε χρήση του buy out που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την ομάδα μας και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Μίλωνα, αρχής γενομένης από την προσεχή αγωνιστική. Η χρήση του buy out αποτελεί επιθυμία του ίδιου του αθλητή και σε καμία περίπτωση η ομάδα μας δε θα στεκόταν εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη, ειδικότερα για έναν άνθρωπο που προσέφερε τόσα πολλά στον Ερμή μας και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας μας και του τόπου μας.

Ως σύλλογος, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, καθώς και να εκπληρώσει τα όνειρα του, να πετύχει κάθε στόχο που θα θέσει! Είναι χαρά μας που ο Ερμής Σχηματαρίου από μια κωμόπολη του Δήμου Τανάγρας, της Βοιωτίας, αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της καριέρας του Ζακ Μπράιαντ στην Ελλάδα και υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου ξεδίπλωσε το ταλέντο του, τόσο με την περσινή αγωνιστική περίοδο, όσο και με την εκπληκτική φετινή.

Ο Ζακ Μπράιαντ αποχαιρέτησε την ομάδα μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου το μεσημέρι της Τρίτης (5/3) και φρόντισε να στείλει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον κόσμο, λέγοντας: «Αγαπητή οικογένεια του Ερμή, αυτό το διάστημα στο Σχηματάρι ήταν κάτι το καταπληκτικό για εμένα. Από τους στοργικούς και υποστηρικτικούς φιλάθλους έως και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα που με βοήθησαν να εξελιχθώ με πολλούς τρόπους. Θέλω απλώς να πω ότι είμαι τόσο ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτού του οργανισμού που έγινε η οικογένειά μου. Σήμερα, ήταν πολύ λυπηρό για μένα, γιατί έχω αγαπήσει αυτόν τον σύλλογο κι επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Ερμή που ασχολήθηκαν μαζί μου ακόμη κι όταν δεν ήταν εύκολο και με αγαπούσατε πολύ. Η καρδιά μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένη από αγάπη για όλους εσάς. Τέλος, στον κόουτς Οικονόμου και στον πρόεδρο Φλώτσιο, θα είστε για πάντα στην καρδιά μου γιατί με επιλέξατε πέρυσι όταν όλοι νόμιζαν ότι ήμουν “ελαττωματικός” και από εκείνη τη μέρα έως σήμερα έχετε γίνει η οικογένειά μου και τα είδωλά μου. Ήρθα ως αθλητής στον σύλλογο κι αποχωρώ ως μέλος μίας οικογένειας».

Ζακ, σε ευχαριστούμε για όλα. Το Σχηματάρι, ο Ερμής μας, θα είναι πάντα το σπίτι σου!

Once a blue, always a blue Zack!