Είναι από αυτές τις νίκες που για τον Ερμή μας περνάνε με χρυσά γράμματα στην ιστορία μας. Σημαντική νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ, αποτελώντας έναν ιστορικό σύλλογο που ανήκει στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ερμής μας, αυτή η ομάδα, αυτή η οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς, έφτασε τις 15 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε έως το τέλος. Σε κάθε ματς, σε κάθε «μάχη» που καλούμαστε να δώσουμε, υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

Στο τέλος της ημέρας, η μαχητική ψυχή είναι αρκετή. Ειδικότερα, όταν στην άκρη του πάγκου έχεις έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ και το όνομά του είναι συνώνυμο με τη νίκη. Όταν γνωρίζεις από πρώτο… χέρι την προσπάθεια που έχουν κάνει τόσο ο Νίκος Οικονόμου, όσο και ο πρόεδρος, Φάνης Φλώτσιος για αυτή την ομάδα, αυτές οι νίκες σε γεμίζουν με ανακούφιση πρωτίστως για τους ίδιους. Η ικανοποίηση, τα δάκρυα χαράς τους, είναι εκείνα που δίνουν περαιτέρω κίνητρο για τη συνέχεια. Σε όλους μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για το πάθος, για τη μάχη και την αυταπάρνηση που δείξατε μέσα στο παρκέ. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, κάθε ματς είναι μία μάχη που καλούνται όλα τα παιδιά να τη δώσουν με τον καλύτερο τους εαυτό και σήμερα το έκαναν και με το παραπάνω.

Εκπληκτική εμφάνιση που αν μη τι άλλο αξίζει ειδική αναφορά από τον Δημήτρη Γερομιχαλό με 34 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ακολούθησε και ο Στέφεν Ουγκοτσούκου με double-double (20 πόντους, 11 ριμπάουντ). Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι άπαντες στην ομάδα κατέβαλλαν την προσπάθεια που έπρεπε και πρέπει να καταβάλλεται σε κάθε ματς ενός τέτοιου πρωταθλήματος.

5 ακόμη τελικοί, 5 ακόμη σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μας. Τα δύο εξ αυτών είναι μέσα στην έδρα μας και γνωρίζετε όλοι πόσο σημαντική είναι η παρουσία σας. Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το παρών σήμερα, παρά τη δυσκολία της ημέρας και των υποχρεώσεων.

Επόμενος ματς το ερχόμενο Σάββατο με τη Λευκάδα εκτός έδρας.