Η ομάδα μας κατέβαλλε σπουδαία προσπάθεια στη Λευκάδα, παλεύοντας έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά γνώρισε την ήττα με 84-70 από τη Δόξα, για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Ερμής μας δεν κατάφερε να διαμορφώσει σερί νικών, καθώς μετά τη σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου, γνώρισε την ήττα με 84-70 από τη Δόξα Λευκάδας, σε μία αναμέτρηση που οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ. Η Δόξα βρισκόταν σε θέση οδηγού, αλλά η ομάδα μας έβρισκε συνεχώς απαντήσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και παρέμενε κοντά στο σκορ. Ένα λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, οι γηπεδούχοι απέκτησαν διαφορά πέντε πόντων, αλλά ο Γράβας ευστόχησε σε τρίποντο για να κάνει το 15-13 εν όψει του δεύτερου δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο, η Δόξα παρέμεινε αρχικά μπροστά στο σκορ, με τον Ερμή μας να βρίσκεται σταθερά σε απόσταση πνοής. Μετά από δίποντο καλάθι του Γερομιχαλού και καλή άμυνα στην αντίθετη πλευρά του παρκέ, ο Μητσιμπόνας ευστόχησε πίσω από τη γραμμή των 6.75μ και η ομάδα μας προηγήθηκε με 19-20. Η Δόξα πέρασε εκ νέου μπροστά στο σκορ, αλλά προσωρινά, καθώς οι «μπλε» μας είχαν λύσει κι έκαναν το 27-30, περίπου δύο λεπτά πριν το ημίχρονο. Ένα γκολ-φάουλ του Αγγελή και 2/2 βολές από τον Γερομιχαλό έφεραν το 34-35 για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό κι έτρεξαν σερί, αποκτώντας διαφορά 7 πόντων για πρώτη φορά στο ματς. Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και με καλάθι του Κωστόπουλου στον αιφνιδιασμό, αλλά και τρίποντο του Ιωάννου, δήλωσαν παρόντες με το 44-40. Οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι από τη γραμμή του τριπόντου και κατάφεραν να αποκτήσουν διαφορά 10 πόντων. Ακόμη κι έτσι, η ομάδα του Νίκου Οικονόμου έδειξε διάθεση να παλέψει και να διεκδικήσει το παιχνίδι με τους Κωστόπουλο και Γράβα να πετυχαίνουν δύο σημαντικά τρίποντα για το 54-48. Εν συνεχεία, η ομάδα μας έφτασε δις στους τρεις πόντους διαφορά και στον έναν μετά από καλάθι του Μαργέλη (59-58), με το τέλος της τρίτης περιόδου. Με την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου, ο Μητσιμπόνας ευστόχησε ξανά για τρεις κι έκανε το 59-61. Η Δόξα, αξιοποιώντας και τον κόσμο της, πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, χτίζοντας διαφορά εκ νέου. Οι παίκτες μας συνέχισαν να παλεύουν, με στόχο να ανατρέψουν ξανά την κατάσταση, αλλά εν τέλει η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 84-70.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 34-35, 59-58, 84-70.

Είναι σημαντικό να δίνουμε άπαντες το 100% των δυνατοτήτων μας και στο τέλος της ημέρας έχει μεγάλη σημασία. Είμαστε πάντα προσηλωμένοι στο παρκέ, συγκεντρωμένοι για τους στόχους μας ανά παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έχοντας τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για το φινάλε της κανονικής διάρκειας στη φετινή Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Τα δύο παιχνίδια από τα τέσσερα τελευταία, είναι μέσα στο «σπίτι» μας. Ο κόσμος μας, 𝝚𝝨𝝚𝝞𝝨, είστε 𝝖𝝥𝝖𝝦𝝖𝝞𝝩𝝜𝝩𝝤𝝞! 𝝡𝝖𝝛𝝞 σας, θα υπερβούμε τον εαυτό μας. 𝝡𝝖𝝛𝝞 σας, θα παλέψουμε για κάθε ματς, για κάθε σουτ, για κάθε κατοχή, σε κάθε άμυνα κι επίθεση.

𝟭𝟲 𝝡𝝖𝝦𝝩𝝞𝝤𝝪, 𝟭𝟲:𝟯𝟬: Δίνουμε βροντερό παρών για τον αγώνα μας κόντρα στη Μύκονο. Δίνουμε παλμό, με τη φωνή μας, με τη ψυχή μας, με την καρδιά μας.

𝞔𝞜𝞨𝞛𝞔𝞜𝞞𝞘 𝞞𝞚𝞞𝞘 𝞛𝞐𝞕𝞘 𝞢𝞣𝞞 𝞟𝞐𝞠𝞙𝞔